Skip to content

Buurtcontactgroepen
De buurtcontactgroepen orga­ni­se­ren allerlei activi­tei­ten in de eigen buurt. Dit kan variëren van gespreks­avonden tot excur­sies en barbe­cues. Er zijn buurtcontactgroepen in Dorrestein, Velden en Dalen, Kruiden en Mossen en in Esse. Doel is een versterking van het onderlinge pastoraat. Voor nieuwe mensen is dit vaak dé manier om anderen te leren kennen.
Wilt u ook meedoen? Neem dan even contact op met een van de predikanten.


Buurtcontactgroep Dorrestein kookte met 35 man
Zaterdag 29 maart werd er door zo'n 35 personen gekookt in de leskeukens van het Comeniuscollege in Capelle a/d IJssel. In groepjes werden verschillende voor-, hoofd- en nagerechten klaargemaakt. Tot slot werd alles lekker opgepeuzeld. Samen koken en samen eten is altijd een succes. In een ongedwongen sfeer komen soms ook heel bijzondere gesprekken op gang.

Anton Sinke maakte een impressie.

(Herkent u uzelf op een foto en heeft u bezwaren tegen publicatie op deze site, mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij verwijderen de foto)

_MG_7667.jpg _MG_7668.jpg _MG_7676.jpg _MG_7678.jpg _MG_7679.jpg _MG_7680.jpg _MG_7681.jpg _MG_7682.jpg _MG_7683.jpg _MG_7688.jpg _MG_7689.jpg _MG_7696.jpg _MG_7700.jpg

Wilt u een afdruk van een foto? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


 
Bezoek buurtcontactgroep aan de Ridderzaal en de Tweede Kamer
Op 19 februari hebben 22 leden van onze buurtcontactgroep een bezoek gebracht aan Den Haag. Per trein reden we naar Den Haag waar we in café Dudok een kop koffie dronken. Vervolgens bezochten we de Ridderzaal. Het is boeiend om op een plek te zijn die je van de televisie kent maar waar de meesten van ons nog nooit geweest waren. De zaal leek een stuk kleiner dan we ons hadden voorgesteld. Het heeft waarschijnlijk te maken met het camerastandpunt tijdens televisie-uitzendingen. Volgens de gids kunnen er toch (dicht op elkaar gepakt) meer dan duizend mensen in. Daarna kregen we een rondleiding in de Tweede Kamer. Het was een boeiende en leerzame ervaring. Na afloop gebruikten we een gezellige lunch in het Achterommetje, te vinden in een zijstraat van de Passage. Helaas mocht in het gebouw van de Tweede Kamer niet gefotografeerd worden, maar op de andere plekken kon het wel.

Bekijk de impressie
R1-003.JPG R2-002.JPG R3-003.JPG R4-003.JPG R5-003.JPG R6-003.JPG R7-002.JPG
 


Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken