Skip to content

Wat is de Rock Out!?
Speciaal voor alle tieners van 11 tot 14 jaar is er Rock Out! Een te gekke club met bizarre spelletjes. Doldwaze estaffetes, ballonraces en dansende waterpistolen: het komt allemaal voorbij. En dat in een superrelaxte en gezellige sfeer maakt de Rock Out! de ultieme manier om het weekend te beginnen!

Elke Rock Out! avond staat in het teken van een thema. Dat kan van alles zijn: een serieus thema als vriendschap, een actueel thema zoals pesten of een luchtig thema zoals humor. Al die bizarre spelletjes hebben ook op de een of andere manier te maken met dat thema. Daarnaast kun je ook met elkaar kletsen over je eigen mening of ervaringen met het thema.

Natuurlijk zijn er ook speciale Rock Out!-avonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje lekker film kijken of met z’n allen bowlen? Het Rock Out! jaar wordt elk jaar afgesloten met een supergaaf jongerenkamp.

Alle info op een rijtje:

Voor wie: Iedereen van 11 tot 14 jaar
Wanneer: Elke vrijdagavond in de even weken (dus week 2, 4, 6, 8, enz.)
Hoe laat: Van 8 voor 8 tot 10 over 10
Place2Be: De Jeugdkelder van het OC
Kosten: Helemaal gratis, maar een bijdrage mag je altijd geven in onze spaarpot op de bar!

Kijk voor meer info, foto’s en de volgende avond op: www.facebook.com/RockOutClub.

Heb je zin om ook eens te komen maar ben je al 15 jaar? Dan is er speciaal voor jou de Chill Out! De nieuwe jongerenclub voor iedereen van 15 tot 17 jaar. Deze club wordt gehouden op vrijdag in de oneven weken. Kom ook eens langs of kijk op de Facebookpagina van de club.
 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken