Skip to content

Rock Out
Voor de jeugd van 11 tot 14 jaar is er Rock-Out! Een actieve leiding organiseert op de even weken op vrijdag een gezellige avond, van 8 voor 8 tot 10 over 10 uur ’s avonds in de jeugdruimte van de Ringvaaartkerk. Lees hiervoor de aankon­di­gin­gen in de zondagsbrief!


kamp met de jongeren
Op 26, 27 en 28 juni zijn de Rock Out en Chill Out-jongeren op kamp geweest. Ze waren naar het kamphuis ’t Keldertje in Huizen. Een prachtige locatie.
 
Fotoverslag Jongeren op kamp in Stroe
Rock Out! en Chill Out waren op 7, 8 en 9 juni 2013 op kamp in Stroe.
Het was prachtig weer.
Het kampthema was ‘Muziek’.
Er werden veel spellen gedaan, een speurtocht in het donker en daarna een kampvuur.
Sommige deelnemers zijn behoorlijk nat geworden, terwijl het niet geregend heeft.
Op zondagmorgen was er een kampdienst onder leiding van ds. Peter Treep.
Het was een buitengewoon geslaagd weekend.
Kampleiding, hartelijk bedankt!!!

(Herkent u uzelf op een foto en heeft u bezwaren tegen publicatie op deze site, mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij verwijderen de foto)

P6090064.JPG P6090068.JPG P6090070.JPG P6090072.JPG P6090075.JPG P6090079.JPG P6090088.JPG P6090093.JPG


 
Wat is de Rock Out!?
Speciaal voor alle tieners van 11 tot 14 jaar is er Rock Out! Een te gekke club met bizarre spelletjes. Doldwaze estaffetes, ballonraces en dansende waterpistolen: het komt allemaal voorbij. En dat in een superrelaxte en gezellige sfeer maakt de Rock Out! de ultieme manier om het weekend te beginnen!

Elke Rock Out! avond staat in het teken van een thema. Dat kan van alles zijn: een serieus thema als vriendschap, een actueel thema zoals pesten of een luchtig thema zoals humor. Al die bizarre spelletjes hebben ook op de een of andere manier te maken met dat thema. Daarnaast kun je ook met elkaar kletsen over je eigen mening of ervaringen met het thema.

Natuurlijk zijn er ook speciale Rock Out!-avonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje lekker film kijken of met z’n allen bowlen? Het Rock Out! jaar wordt elk jaar afgesloten met een supergaaf jongerenkamp.

Alle info op een rijtje:

Voor wie: Iedereen van 11 tot 14 jaar
Wanneer: Elke vrijdagavond in de even weken (dus week 2, 4, 6, 8, enz.)
Hoe laat: Van 8 voor 8 tot 10 over 10
Place2Be: De Jeugdkelder van het OC
Kosten: Helemaal gratis, maar een bijdrage mag je altijd geven in onze spaarpot op de bar!

Kijk voor meer info, foto’s en de volgende avond op: www.facebook.com/RockOutClub.

Heb je zin om ook eens te komen maar ben je al 15 jaar? Dan is er speciaal voor jou de Chill Out! De nieuwe jongerenclub voor iedereen van 15 tot 17 jaar. Deze club wordt gehouden op vrijdag in de oneven weken. Kom ook eens langs of kijk op de Facebookpagina van de club.
 


Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken