Kindernevendienst/Jeugdkerk

Tijdens de morgendienst is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Kinderen die bijna 4 zijn kunnen op verzoek opgehaald worden bij de crèche om de kindernevendienst bij te wonen. In de kindernevendienst krijgen de kinderen een bijbelverhaal te horen dat op hun leeftijd is aangepast. Vervolgens wordt er een spel gedaan of geknutseld.

Eén keer in de twee weken is er jeugdkerk voor jongeren op het voortgezet onderwijs.
Tijdens bijzondere diensten (zoals scholenzondag, Pasen, Kerst etc.) wordt in overleg met de predikanten bepaald of de kindernevendienst doorgang vindt.
De kindernevendienst organiseert elk jaar in de week vóór kerst het kinderkerstfeest of kleine kerstnachtdienst. Deze dienst wordt georganiseerd voor kinderen van de basisschool.

In de kindernevendienst wordt gespaard voor een goed doel dat de kinderen aanspreekt. Dit doel wordt jaarlijks gekozen.

Voorzitter:
Astrid Vaarties