Skip to content

Nieuwe Alpha-groep van start
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op de Alpha-groep. Een Alpha-cursus is een introductie in het christelijk geloof.
In Nieuwerkerk gaat op 19 september een Alpha-groep van start. In [tien] interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.
De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van19.00 uur tot 21.30 uur in de Ringvaartkerk. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha-cursus gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!
Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Rien van Beuzekom, 0180-314258, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken