Dauwtrappen met Hemelvaart
Zoals het een rechtgeaarde traditie betaamt, gaan we ook deze aankomende Hemelvaartsdag, 30 mei, natuurlijk weer dauwtrappen. Ook als u nog nooit hebt meegedaan zou ik dit jaar de kans grijpen. Een uitgebreid trainingsprogramma is voor deze wandeling niet nodig. We verzamelen om 7 uur bij de Ringvaartkerk om in het Hitlandbos een uurtje heerlijk te wandelen. Daarna staat er dan weer een uitgebreid ontbijt op u te wachten in de kerk. Om te zorgen dat we genoeg eitjes koken, willen we u vragen zich even op te geven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . We hopen op veel deelnemers van jong tot oud. Maar als u een uur wandelen teveel vindt, kunt u zich ook voor alleen het ontbijt opgeven dat om ongeveer 8.15 uur zal starten. Wij hebben er alweer zin in. Namens de taakgroep eredienst, Annelies Legters (0180-399140)