Kledinginzamelingsactie van de diaconie voor de kledingbank
Bent u ook uw kledingkast aan het uitruimen, nu de lente weer in aantocht is? Denk dan aan de kledingbankactie van de diaconie op vrijdag 5 april of zaterdag 6 april van 10.00 uur tot 12.00 uur. Stop de kleding in een plastic zak, zodat u de kleding naar de Ringvaartkerk kunt brengen. De diakenen brengen uw kleding naar de Kledingbank in Rotterdam, waar mensen met een laag inkomen uit de hele regio Rotterdam terecht kunnen. Zij worden doorverwezen door gemeentelijke instanties als ze tijdelijk of langdurig in financiële problemen zijn gekomen. Dit kan komen door werkloosheid, langdurige ziekte of echtscheiding.
De laatste jaren krijgt ook het milieuaspect meer aandacht. Het hergebruik van materialen en het tegengaan van verspilling is ook belangrijk. Dus verzamel uw kleding in een plastic zak. Heren-,dames-, en kinderkleding is welkom, en breng uw plastic zak naar de Ringvaartkerk. Tijdens de inloopochtend op vrijdag 5 april en op zaterdag 6 april van 10.00 uur tot 12.00 uur zitten de diakenen voor u klaar om de kleding in ontvangst te nemen. De koffie staat klaar!