Huiskamergesprekken ‘Open Kerk’
Ook dit jaar worden er weer huiskamergesprekken gehouden. Tijdens deze gesprekken willen we elkaar graag ontmoeten in een persoonlijke setting waarin het geloofsgesprek alle ruimte krijgt. Het jaarthema waar we dit jaar bij aansluiten is: Open Kerk. De gespreksvragen cirkelen rondom woorden als ‘gastvrijheid’, ‘open staan voor andere mensen’ en ‘open staan voor andere ideeën’. Vanuit de Bijbel betrekken we het verhaal van de ontmoeting van Jezus met Zacheüs in onze ontmoeting met elkaar.
Op zondag 3 maart vindt een themadienst rond het onderwerp Open Kerk plaats. Vervolgens zijn er op 3 momenten huiskamergesprekken: zondag 3 maart na de ochtenddienst, maandag 4 maart vanaf 20 uur en dinsdag 5 maart vanaf 20 uur. We hopen dat u/jij mee zult doen met één van de gesprekken. Uiteraard is een ieder ook van harte welkom op de huiskamergesprekken die niet bij de themadienst aanwezig kan/wil zijn.
Aanmeldingen ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 15 februari 2019.
Aanmelden kan op de volgende manieren:
- via het digitale aanmeldformulier dat u vindt op http://bit.ly/huiskamer2019
- per e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
- telefonisch bij Angela Elfrink: 0180-315770
- door een opgaveformulier dat in de Ringvaartkerk ligt in te vullen en in de daarvoor bestemde doos te doen.

Bij aanmelding willen wij naast uw naam, adres, mailadres en telefoonnummer graag weten met hoeveel personen u wilt deelnemen, wat uw voorkeursdag(en) is/zijn en of uw huis beschikbaar is als gastadres.
Rond 22 februari 2019 hopen wij de definitieve indeling klaar te hebben en ontvangt u bericht op welke datum u bent ingedeeld, met gegevens van het gastadres.

Wij hopen op mooie en inspirerende ontmoetingen!
Namens de voorbereidingscommissie,
Eveline Engelberts en Angela Elfrink.