Sunday Half Hour

Het Sunday Half Hour; Inspirerend voor jeugd en oud.

Kort, krachtig, inspirerend en verrassend dat is de insteek van de Sunday Half Hour. Boeiende sprekers geven een nieuwe verrassende kijk op actuele (geloofs)thema's. Elke 3e zondag van de maand wordt deze bijzondere dienst gehouden om 12:15 uur in de Ringvaartkerk. De dienst duurt ongeveer 45 minuten, en is vooral gericht op jongeren van 15 t/m 30 jaar.

Nieuw!
Voor de jonge ouders wordt er dit jaar een créche georganiseerd. De bedoeling is dat de jonge ouders zelf afwisselen om zo met elkaar de diensten mee te kunnen maken. Ben je beschikbaar om op te passen of mee te denken, neem dan contact op met Marlies van Beuzekom. We zijn te bereiken via ons e-mail adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Waarom is de Sunday Half hour dienst nou zo bijzonder?
•    We beginnen op een prettig tijdstip, namelijk 12.15 uur.
•    De dienst is een keer per maand, hierdoor altijd weer een feestje.
•    Er word veel gezongen en de overdenking is een duidelijk en aansprekend verhaal.
•    We begeleiden de dienst met moderne liederen uit Opwekking maar ook popmuziek passend bij het thema van de dienst.
•    De muziek word verzorgd door onze eigen SHH-band.
•    Voor en na de dienst is er mogelijkheid om na te praten met de voorganger en bezoekers onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade in het SHH Café

Kom in contact

Heb je vragen of wil je misschien meewerken met de SHH, neem dan contact op met:
Martijn Robbemond (voorzitter)
Mobiel: 06-37436574

Kijk ook eens op de SHH Facebook pagina https://www.facebook.com/SundayHalfHour

Aan de SHH-dienst werken mee:
De SHH commissie:
Voorzitter & PR
Martijn Robbemond

Presentatie en Techniek
Sanne Oosterom

Liturgie, koffierooster en crèche
Marlies van Beuzekom

Band en muziek
Roel Teeuwen en Fleur Jongekrijg

De SHH-band:

In wisselende samenstelling zijn de volgende bandleden te horen in de dienst:
Zang: Michiel van 't Hoff, Jelle van ‘t Hoff, Fleur Jongekrijg en Merel Jongekrijg
Percussie/ Drum: Bas Teeuwen/Attie Teeuwen
Gitaar: André Leeuwenburgh en Roel Teeuwen
Saxofoon: Martijn Robbemond
Viool: Hannah Gelling
Techiek: Kees Vermeij

JAARTHEMA 2019/2020

Het verhaal van…
Dit jaar staat het verhaal van verschillende gemeenteleden centraal. Elke dienst verteld iemand anders over iets wat hem of haar heeft geïnspireerd of geraakt. En dit is de basis om met elkaar na te denken over geloof, kerk en elkaar.

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur ons dan een mailtje, en we nemen contact met je op.

SHH vacatures

BANDLEDEN GEZOCHT
Om onze liederen te begeleiden hebben we een speciale SHH band. Deze band komt 1x in de maand samen om de dienst voor te bereiden en deze muzikaal mooi aan te kleden.
Wij zijn echter op zoek naar nieuwe muzikanten om onze band aan te vullen.

Hierbij zoeken we in het bijzonder een:
- Pianist/toetsenist (liefste met enige ervaring)
- Drummer/Percussionist
- (Bas) Gitarist

Lijkt het jou (of u) een uitdaging om samen met ons muziek te maken tijdens het SHH? Kom dan eens langs op een van onze oefenavonden (de zaterdag vóór de dienst) of neem contact op met Roel Teeuwen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) En wie weet speel jij binnenkort met ons mee!

Film SHH dienst bij omroep Zuidplas
In september 2012 werd een SHH dienst gefilmd door omroep Zuidplas.