Deelname aan de doorlopende viering Kerkasiel
Laatste nieuws: vanwege het akkoord betreffende het kinderpardon is de dienst in de Bethelkerk beëindigd en gaat onze deelname niet door. in plaats daarvan is er op hetzelfde tijdstip een dankdienst in de Ringvaartkerk.

Donderdagavond 31 januari vult onze gemeente een blok van twee uur van 20.00-22.00 uur in de programmering van de Bethelkerk in Den Haag. Ds. Peter Treep en ds. Rianne van Halsema zullen hier voorgaan, met medewerking van de cantorij en enkele gemeenteleden. Hoe deze viering eruit zal gaan zien, hangt ook af van wie er mee gaat en meedoet vanuit onze gemeente. En we zijn blij dat er al de nodige enthousiaste reacties zijn binnengekomen. Ook zijn we nog op zoek naar mensen, die een muzikale bijdrage (piano, orgel, gitaar, zang etc.) zouden kunnen leveren, een schriftlezing willen verzorgen of een gedicht willen voordragen. Meer ideeën zijn van harte welkom.
Sinds 26 oktober 2018 vindt er in het Bethel buurt- en kerkhuis in Den Haag een doorlopende viering plaats om zo kerkasiel te kunnen verlenen aan het Armeense gezin, de familie Tamrazyan, dat al 9 jaar in Nederland woont en nu met uitzetting wordt bedreigd. Omdat deze viering 24 uur per dag doorgaat, is het een wonder dat dit nog steeds lukt. Dit initiatief wordt gesteund door de landelijke PKN en al meer dan 750 voorgangers zijn in deze doorlopende dienst voorgegaan.Na een gesprek tijdens het kerkcafé van 23 november wil een aantal gemeenteleden dit initiatief actief steunen door een deel van de viering voor hun rekening te nemen.
Wilt u meer weten over de achtergrond van dit kerkasiel, neemt u dan eens een kijkje op: https://www.protestantsekerkdenhaag.nl/kerkasiel
Als u donderdag 31 januari de viering wilt bijwonen of een actieve bijdrage wilt leveren, neem dan contact op met Karel Aardse, bij voorkeur via de mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ), zodat we ook iedereen snel persoonlijk kunnen informeren of telefonisch: 0180-318336.