Skip to content

Cheque van 1875,- van sinterklaascentrale
Op 5 december 2017 heeft Sinterklaas weer een aantal bezoeken aan huizen in Nieuwerkerk en omstreden mogen brengen. Dit alles voor het goede doel ‘De cadeaukast Zuidplas’ en voor Myrthe van Vliet.
Woensdag 24 januari hebben wij – namens de Sint – het geld wat wij hebben opgehaald met de bezoeken mogen uitreiken. Dit jaar was de totale opbrengst € 1875,--. Hiervan heeft de cadeaukast Zuidplas € 1725,-- van ons mogen ontvangen. Hiermee kunnen zij weer een hele boel kinderen in de gemeente Zuidplas een mooie verjaardag geven! Daarnaast is er € 150,-- naar Myrthe van Vliet gegaan die deze zomer met Noah's Ark naar Oekraïne zal gaan om daar onder andere te bouwen aan een tienerhuis.
Wij willen iedereen die dit jaar heeft bijgedragen aan deze fantastische opbrengst weer hartelijk bedanken! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!
We zijn alvast begonnen aan de voorbereiding voor het Sinterklaasfeest van dit jaar. Mocht je je nu al aan willen melden, dan kan dat natuurlijk: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Een feest voor kinderen hier, is een feest voor kinderen daar!

Groeten,
De Sinterklaas Centrale
 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken