Boekenmarkt
Elke 2e zaterdag van de maand is er Boekenmarkt in de Ringvaartkerk, ook in de zomermaanden. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver. Naast een groot aanbod van boeken is er een kraam met brocante, en een kraam met speelgoed. Er zijn legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop. De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenmarkt
Zaterdag 14 juli 2018 is er van 10.00 tot 13.00 uur Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken staan klaar, gesorteerd naar genre en op alfabet. Ook zijn er cd’s, lp’s, legpuzzels en eigengemaakte jam. Op vrijdag wordt al begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.