Skip to content

Boekenmarkt
Iedere tweede zaterdag van de maand van 10:00 tot 13:00 uur is er een boekenmarkt in de Ringvaartkerk. Naast een groot aanbod van boeken (literatuur, streekromans, thrillers, romans, kookboeken, tuinboeken en nog vele andere) zijn er cd's, dvd's en langspeelplaten. Voor de kinderen zijn er kinderboeken, kinderpockets en stripboeken.
De boeken, cd's en langspeelplaten zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar net dat ene boek of die ene cd betrekkelijk eenvoudig is.
Ook is er verkoop van huisgemaakte jam. Een leuk cadeautje of gewoon voor op de eigen boterham of in de yoghurt. Koffie en thee is er, met wat lekkers voor erbij. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.


Boekenmarkt
Zaterdag 14 juli 2018 is er van 10.00 tot 13.00 uur Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken staan klaar, gesorteerd naar genre en op alfabet. Ook zijn er cd’s, lp’s, legpuzzels en eigengemaakte jam. Op vrijdag wordt al begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.
 


Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken