De regenboogvlag: teken van hoop.

Gedurende een week wappert de regenboogvlag aan de gevel van de Ringvaartkerk. Met het uitsteken van deze vlag willen we als kerkelijke gemeente laten weten, dat iedereen, met welke geaardheid dan ook, welkom is in onze kerk.

Actie kerkbalans 2019
Jaarlijks, in de maand januari, wordt de actie Kerkbalans gehouden. U wordt gevraagd het werk van de kerk financieel te ondersteunen door een bijdrage naar draagkracht. Ook giften zijn van harte welkom. Uw bijdrage aan de kerk is een aftrekpost voor de inkomstenbelasting mits het totaal bedrag boven de 1% van uw verzamelinkomen uitkomt.
Ook is het mogelijk uw jaarlijkse bijdrage om te zetten in een periodieke schenking. Het gehele bedrag geldt dan als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. De administrateur van het CvK kan u over de voorwaarden inlichten (tel 316829).

Bekijk de brief van Actie kerkbalans 2019