Anbi
Kerkgeld Ringvaartkerk
Geschreven door Anton Sinke
Onze kerkelijke gemeente maakt sinds december vorig jaar gebruik van een financieel portaal. Via dit portaal is het gemakkelijk om digitaal te betalen, bijv. giften of bijdragen te doen aan verschillende doelen of collectebonnen te bestellen en te betalen via het veilige IDEAL-systeem. Klik hiervoor op de volgende tekst: Kerkgeld.

De kerkrentmeesters.

Privacyverklaring AVG

Anbi 2017-2018
Geschreven door Anton Sinke
Onze gemeente en diaconie willen transparant zijn over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, over jaarrekening en jaarverslag. Deze zijn dan ook door de belastingdienst voorzien van de ANBI-status, waardoor giften aan de kerkelijke gemeente aftrekbaar zijn voor de fiscus. U kunt hier de informatie aantreffen over de volgende onderwerpen: algemene gegevens, samenstelling bestuur, doelstelling en visie, beleidsplan, beloningsbeleid, verslag activiteiten, voorgenomen bestedingen, verkorte staat van baten en lasten met toelichting.

Op deze pagina kunt u de onderstaande documenten downloaden:

Kerkelijke gemeente

No current events.